2023-03-29 30 views
之前喺門口見到一個海鮮船超吸引就已經好想入去試吓,之後見到呢間舖頭仲出埋一蚊雞煲,真係忍唔住要去試吓啦。佢係一間地下嘅舖,同一個珍珠奶茶店去合作既,所以係餐牌入面都可以叫到珍珠奶茶㖭。餐廳都好闊落,裝修都幾有特色,我最鍾意當然係霓虹燈牌啦,影相都特別sharp。龍蝦海鮮大咖 每位$398至少要兩個人起跳嘅,咁佢有辣味同埋蒜香味。今次我就揀咗蒜香味。佢嘅海鮮拼盤嚟到真係好吸睛㗎,大大隻龍蝦喺面頭,仲有蠔,蜆,蝦等等,樣樣都好新鮮彈牙。隨此之外,佢哋就做呢個一蚊雞煲優惠,真係唔需要擔心唔夠飽。佢嘅雞煲啲雞真係整得好入味,而且都幾多肉吓。而且佢個雞煲仲有好多味道可以選擇,鍾意食雞嘅朋友都可以嚟試吓。飲品方面我哋就叫左津路烏龍茶同埋竹蔗茅根海底椰。

飲品方面我哋就叫左津路烏龍茶同埋竹蔗茅根海底椰。