一般般,無下次 mrslau_Level 42020-12-15544 views Follow 早前仲有晚市堂食,見唔駛點等位,試左呢間越南菜,見到餐廳一d介紹講到喺胡志明市好似都幾出名1睇過餐牌後,套餐咁岩岩食,又平少少,所以叫左餐滴漏咖啡老公話唔好飲,咖啡唔夠苦,煉奶唔夠多同甜,同喺越南飲嘅無得比,差太遠🙈雞絲札肉香濃華湯金邊粉本身想轉做河粉,落單姐姐懶,話其實都係差唔多,好似架,所以我諗住是但啦我認我咀叼,真係食到個分別,唔係差多🥲個湯都係味精湯,名大於實,無佢講到咁香濃;1老公叫左胡志明綜合粉,佢話都係一般最零失手感覺係呢碟小食喇,所有野都有現有野拎去炸啫本身叫左馬拉盞通菜,黎錯左變左豉油通菜,通知侍應換,都係比返同一碟你加返醬The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare一般般,無下次 錦麗 (屯門市廣場) https://s.openrice.com/QrKT0SsWx00Report Post Ratings2Taste3Decor2Service3Hygiene3ValueDate of Visit2020-10-16Dining MethodDine InType of MealDinner