2021-07-06 189 views
係又一城嘅上海菜 質素好一般 而且價錢唔平~🥺🥺我相信呢個價錢應該有更多好嘅選擇三絲粉皮($68)粉皮份量好多 口感唔算好滑 而且雞絲都唔多 好在有足夠嘅麻醬 每一啖都有味😅😅蘇式鮮肉小龍包($58)唔知點解一嚟到已經唔係好熱 個皮有啲厚 仲要硬硬地 入面嘅湯汁又唔多...😞鮮肉胡椒餅($52)細細件嘅胡椒餅 胡椒餅有好多芝麻 但係得淡淡嘅胡椒味😅😅而入面嘅肉又乾又鞋 一啲都唔juicy~原盅餛飩雞湯($68)呢個應該算係比較好 雞湯比較香濃 雖然都食到好多味精味☹️ 料方面 都有兩粒大雲吞 同埋雞肉 但係雞肉一啲都唔滑😢 而且呢細細盅湯價錢一啲都唔平...奶黃小麻球($42)我原本expect係有流沙奶黃 不過我好似諗多咗😂流沙就冇啦 中間都有啲奶黃嘅 不過仲要我咬咗好多淡先食到奶黃🤣 但係如果鍾意麻薯嘅朋友呢個都幾啱你~

三絲粉皮($68)

蘇式鮮肉小龍包($58)

鮮肉胡椒餅($52)

原盅餛飩雞湯($68)

奶黃小麻球($42)
2021-07-04
$170 (Lunch)