2014-08-18 7751 views
同朋友兩人突然好想食日式放題,於是就近近地去左附近既金田其實而家香港既日式放題越來越多,每一間都差不多,當然每一間都有佢特別之處啦呢間金田既menu其實同其他鋪頭都差不多,但勝在人比較少,而且裝修真係唔錯,座位亦比其他鋪頭鬆動魚生我地當晚食到既魚生十分新鮮,尤其油甘魚同貝類好食到令我地忍唔住一叫再叫,因為真係太好食啦其他魚生都係水準之上,三文魚都好肥好好食^^燒物佢既牛肉同羊肉真係唔錯,尤其羊肉好入味,牛肉都好嫩一D都唔會硬身焗蠔真係要大力推薦!  真係好好食  cream既味道同其他食材好夾  好似飲緊忌廉海鮮湯咁雖然menu的確同其他鋪頭無咩分別,但比起比人chur住要還枱,係呢到食會比較少人,而且食材都十分新鮮以差不多既價錢食到更好既食物,我覺得已經足夠贏過menu一成不變呢一點
同朋友兩人突然好想食日式放題,於是就近近地去左附近既金田

魚生

其他魚生都係水準之上,三文魚都好肥好好食^^
燒物