(Non-member)
情人節諗住同bf同朋友一齊開開心心食返餐,一早親身order左table for 6 people, 要落$200 deposit, 比左張紙我地,冇叫我地keep亦冇叫我地黎食要帶返~!點知今日佢問我地拎果張紙,我地話冇帶,佢話唔會推返deposit比我地,huh?唔係麻?要我地冇啦啦比多$200。仲要兩個magager黎同我地講,講數甘~嚇死我地。佢隻眼開到好大同我地講野,又寸又惡。話每對couple送一支花,order時同廣告都係甘寫,佢話送晒,冇!但係我同佢講我地好早入座,應該唔會冇,我地3對couple佢一支都冇比我地,佢同我地講要留返比下一批客,我覺得好唔合理,真係全部人都好唔高興!講真果到食野ok~我地許過好多次,service冇話突別好~但係今次之後以後唔會再去!!一個開開心心情人節晚餐,換來是一肚火!!!今時今日甘樣,點會有人再去丫!唉。。。。。
一個開開心心情人節晚餐,換來是一肚火!!!
今時今日甘樣,點會有人再去丫!唉。。。。。