Book6點檯,一家人做冬,7點都未上菜,中途催左4,5次。最後一次叫經理,答案係:「冇預過今日有咁多圍乳豬,燒唔切。」同埋「啲菜要順序上先得,所以其他hold住」燒鵝專門店!?應付唔到燒味需求?順序上菜?我有乳豬之後係海皇羹同飯麵喎!最離譜係,經理玩野,之後一次過堆哂所有菜出黎,話之你檯有冇位。再嘈,就又拖你大半個鐘等菜。想食完唔會肥,背脊骨落,即管試下呢間。(投訴期間,同場加映附近啲檯都有人唔耐煩問:咁係咪要嘈先有野食?唔嘈就得半席上海皇羹?咁另外半檯人食風?)仲有,我睇唔出佢有幾燒鵝海鮮專門店,乳豬同鵝都係得肥膏,冇肉食,老身。龍躉兩食冇火喉。做冬要人食到一肚氣,正所謂「冬大過年」,真係多得佢囉。
燒鵝專門店!?應付唔到燒味需求?
順序上菜?我有乳豬之後係海皇羹同飯麵喎!
再嘈,就又拖你大半個鐘等菜。
想食完唔會肥,背脊骨落,即管試下呢間。
做冬要人食到一肚氣,正所謂「冬大過年」,真係多得佢囉。
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year