2018-11-30
前排同朋友講返起好掛住食樂園個鵝肝就坐言起行咁即刻衝去樂園個度回味返昔日既時光結果一打開menu我地依然都係無乜新意咁叫左我地覺得最好食 次次都要食既野 有一種覺得樂園已經成為左一個同朋友之間既一個老地方咁 永遠都會去個個地方叫返一樣既野食 再見返個兩隻meow咁 同樣地再食哂枱上面既糖😋😋 今次同樣無意外地叫左佢地既廚師發板!!上次就係慶祝朋友生日 而今次適逢朋友失戀 朋友為左唔衰得就寫左happybreakup 真係好有新意hahaha 食物質素依然一流 店主都係好細心咁黎介紹返食既次序去令你既味覺會隨住食唔同既食物有所昇華 真係見到都lamlam利 要講最愛當然都係佢既鵝肝多士啦 size依然一樣大 咬落啖啖肝 唔洗就住就住食 完全係皇牌黎 牛柳粒依然係第二最愛 入口好香 仲要易咬多汁 再加埋隔離既sauce 真係食到唔停口因為跟隨之前經驗樂園係唔限時唔會催客走所以次次都會講到口乾 今次就同朋友各自叫左個茶去邊飲邊傾 飲哂之後佢仲會幫你繼續fill水咖!之後要黎到我念念不忘樂園既原因鵝肝意大利飯廢話唔洗多講 憑我黎三次就叫足三次就知佢到底有幾好食幾令人難忘另外再食左個小菜係釀雞翼
鵝肝意大利飯
廢話唔洗多講 憑我黎三次就叫足三次
就知佢到底有幾好食幾令人難忘
另外再食左個小菜係釀雞翼 依舊都係啖啖肉 份量大 芝士味好濃 朋友話一上碟既時候已經聞到好香濃既芝士味 芝士fans記得要考慮order呢個啦!
總括黎講 樂園已經成為左我同朋友之間既鵝肝勝地同閒聊好地方 ~~~