去參觀藍屋,本來想去華陀醫院對面米芝蓮推介餐廳,但係實在太多人啦⋯⋯⋯🫣排隊排到轉彎⋯⋯⋯帶住小朋友根本冇可能佢慢慢等。呢嘅時候俾我哋發現🤩喺藍屋的建築物裏面有一間裝修好文青嘅餐廳,環境舒適,見入面冇乜人就入咗去啦。呢度有午餐套餐,$6-70包一杯大大杯嘅凍飲🥤好抵食。👇🏻👇🏻分享吓我哋食咗乜?🤗生薑燒生肉飯🍛照燒雞扒飯蜂蜜綠茶🍯羅漢果茶紫薯薯餅😋唔知係老闆定係侍應,仲送咗個泡芙甜品俾女女👧🏻芊豆B好開心呀!🎈估唔到幾好食喎!即叫即整,熱辣辣送上!脆脆嘅🍠紫薯薯餅入面仲有栗子🌰㗎!我覺得呢間餐廳唔錯,服務態度又好,👍🏻👍🏻值得有更多客人☺️👫🏻👭🏻👬👫🏻👭🏻👬👫🏻👭🏻👬所以決定同大家分享一下!💖💖💖《味角》地址📍: 灣仔石水渠街74號地舖

見入面冇乜人就入咗去啦。

呢度有午餐套餐,$6-70包一杯大大杯嘅凍飲🥤好抵食。

👇🏻👇🏻分享吓我哋食咗乜?🤗
生薑燒生肉飯🍛