一碗大滿足呢碗甜品真係做到香港人最鍾意嘅境界,甜品唔甜。食完甜品都冇內疚感。材料好豐富,一次過可以滿足多種慾望。材料有芋圓,紅豆,仙草,紅豆蓉等等。餐廳先將食材鋪喺碗,然後客戶自行加上鮮奶,溝到自己鍾意嘅濃度。如果冇撈開就咁食,基本上係冇甜味嘅。要撈埋紅豆蓉,先至提供咗成碗嘢嘅甜度。對於鍾意食小甜健康嘅口味,會非常滿意。佢有凍或者熱嘅選項。我點咗熱,但係其實一啲都唔熱,只係室溫。喺春夏天唔會有問題。但係如果係冬天食,就會覺得唔夠熱唔夠滿足。店家可以考慮吓熱嘅選項,如果倒入鮮奶,點樣可以keep 住碗嘢保持熱度。另外有少少提議就係餐牌上有好多選項想食嘅,都只提供凍嘅選擇。如果可以提供多啲熱嘅選項會更好。