簡單嘅料理,一汁一菜,都帶俾你有日式家常菜嘅味道、營養滿滿嘅感覺💪🏽餐廳係商場最底層,日式簡單嘅裝修,加上半開放式嘅設計,空間感十足👍🏻👍🏻∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 湯+ 咖哩飯 $89૪ 法式龍蝦濃湯龍蝦味濃郁鮮甜,口感濃厚creamy,仲有彈牙嘅龍蝦肉,足料架❕૪ 濃香牛肉野菌咖哩飯 牛肉大件軟腍,仲帶啲咬口。飯粒軟硬適中,愈咬愈有飯香。薯仔、紅蘿蔔都煮到好腍,入口即化,配埋微辣嘅咖哩,好惹味🤤❥ 五彩野菜濃豆腐拌 (追加+$20)|菠菜|豆腐皮絲|紅蘿蔔絲|蒟蒻|本菇表面灑上滿滿白芝麻,味道充滿芝麻油香。色彩繽紛,有紅色有綠色,營養豐富😊❥ 蜜桃紅茶(熱) (追加+$10)好香桃味,味道甜絲絲,飲完暖笠笠🥰∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴

❥ 湯+ 咖哩飯 $89
૪ 法式龍蝦濃湯

૪ 濃香牛肉野菌咖哩飯
牛肉大件軟腍,仲帶啲咬口。
飯粒軟硬適中,愈咬愈有飯香。
薯仔、紅蘿蔔都煮到好腍,入口即化,配埋微辣嘅咖哩,好惹味🤤

❥ 五彩野菜濃豆腐拌 (追加+$20)
|菠菜|豆腐皮絲|紅蘿蔔絲|蒟蒻|本菇
表面灑上滿滿白芝麻,味道充滿芝麻油香。
色彩繽紛,有紅色有綠色,營養豐富😊

❥ 蜜桃紅茶(熱) (追加+$10)
好香桃味,味道甜絲絲,飲完暖笠笠🥰