一流價錢,九流服務,低級員工 alanflorenceLevel 22015-11-102K views Follow 約十點黎到,兩人叫左十幾樣食物及啤酒 埋單$5xx, 價錢屬中上,但員工服務卻令我咋舌 店員一直在旁大聲傾計,無視客人,十分騷擾 食物有一半是凍的,明顯不是即燒,非常失望唔熱,重味精,食完口渴$200粟米超辣,薯條正常$100其中叫了墨西哥醬燒粟米,超級辣,詢問店員可否幫忙整走辣醬 竟然回覆:你自己用叉了走佢啦,或者$10買支水洗 聽完真係呆左。。。。。。。。。。1又貴又細,味道普通$108一隻扇貝索價$108, size只屬普通, 味道亦一般 埋單時突然話信用卡機壞了,沒有道歉,要求付現金 感覺此店營運混亂,毫無誠意 平心而論,食物質素是可以的,但以這價錢,普通的環境加上惡劣服務 絕對沒有下一次 相信有要求的食客也不用考慮這間店 The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare一流價錢,九流服務,低級員工 串燒燒烤專門店 https://s.openrice.com/QrKT0RrOc00Report Post Ratings2Taste1Decor1Service2Hygiene1ValueDate of Visit2015-10-30Dining MethodDine InSpending Per Head$280