2021-08-29
鍾意打邊爐又鐘意食牛肉, 一定要去放題先滿捉到心裏面嘅肉望。先揀咗湯底先,呢度好多勁正嘅湯底。一人一個😋,自己揀咗最鍾意嘅胡椒豬肚湯。再迫隔離嗰個叫埋另一款想試既湯底❤️個胡椒豬肚湯勁好味,嘢食未嚟我已經飲咗一半🤣出去出面搞下啲汁醬,夾左一大盤蔬菜,啲菜睇落都幾新鮮,拎埋嘢飲就坐返埋位叫野食☺️佢依到幾好用QR code自己點野食,唔洗煩到d姐姐!牛肉佢呢度分咗美國牛肉同埋美國極上牛肉,個人覺得美國牛肉口感軟強,肉味比較濃。佢另外仲有好多熟食同刺身,勁食咗幾輪刺身。次次都好新鮮,同埋上檯都好快,完全冇揼波鐘!仲有一定一定要食蝦,應該係海蝦嚟,超級超級新鮮,又爽又甜又大隻!我諗我哋食咗一斤🤣另外最喜出望外嘅就係佢哋啲甜品,完全唔係Hea做,講真真係俾錢嚟食甜品都抵!芒果布甸一食就知唔係啫喱粉整,仲有藍莓芝士杯cream chee withse味重仲好滑。其實我哋每一樣都嗌左,真係杯杯都咁好食!
個胡椒豬肚湯勁好味,嘢食未嚟我已經飲咗一半🤣
另外最喜出望外嘅就係佢哋啲甜品,