2012-05-08
今晚黎呢霞飛提早慶祝mummy day好彩一早book 定位, 6點半入座, 8:15就要交枱。6點半準時入坐, 不過一見到張梳化, 未食先扣分。張梳化爛晒嫁, 好核突囉, 簡直唔想坐落去。7個人叫左1) 上海炒年糕, 好細碟, 一人一兩匙, 味道普通, 無咩料炒2) 黃鱔炒飯, 炒得都乾身, d 黃鱔切到一粒粒, 細到差d 睇唔到, 同埋炒得好辣。3) 酸辣雲吞, 我覺得係最好食。4) 酸甜排骨, 睇落唔似排骨, 似豬扒, 味道係生炒骨味。5) 上海粗炒, 油左d 6) 香菇素菜包, 唔好食, 好似d 菜渣咁。7) 酒釀丸子, 阿妹話好食, 但我覺得ma ma, 丸子好咬口, 好大陣桂花味。8) 回鍋肉, 睇落好紅, 好辣, 但食落又唔係哦, 不過好油, 全部用油浸住嫁!9) 賽磅蟹. 好味既, 最岩送飯10) 小籠包, 好味,皮薄, 咬落超多汁11) 擂沙湯丸, 普通野最後埋單$749總括: 野食碟碟細少, 價錢唔平, 味道十分普通, 一次就夠, 唔會再試
好彩一早book 定位, 6點半入座, 8:15就要交枱。
6點半準時入坐, 不過一見到張梳化, 未食先扣分。
張梳化爛晒嫁, 好核突囉, 簡直唔想坐落去。
7個人叫左
3) 酸辣雲吞, 我覺得係最好食。
5) 上海粗炒, 油左d
6) 香菇素菜包, 唔好食, 好似d 菜渣咁。
9) 賽磅蟹. 好味既, 最岩送飯
10) 小籠包, 好味,皮薄, 咬落超多汁