一路以為何文田都係個美食沙漠🏜️今日同朋友係附近睇🐱🐱🐶🐶轉角發現呢間邊爐🫕店,一枝獨秀咁林立係寵物店之間~肚餓了,見佢啲套餐又幾抵咁,一個海鮮拼盤有6款㨂都係$398真係少有🤭一於就試試佢🐒行上一條樓梯之後就到店面,好闊落,全卡位,乾淨企理👍🏻好快就有個姐姐經理招呼我地🙌🏻湯底我地㨂左最安全😂既胡椒豬骨湯,其實我有一下擔心過會好多胡椒粒,好辣食唔到🫣但我真係好鍾意食筒骨😍所以都係佢啦!一上枱,一大煲湯🍲有4舊大骨頭🦴勁香胡椒味,有啲粟米🌽蘿蔔🥕清清地幾好👌🏻👌🏻主食我地㨂左$398海鮮拼盤🤓有6款是日新鮮海鮮~今日勁好彩係蟶子😍海蝦🦐貴妃蚌同象拔蚌仔😋😋仲有東風螺同鮑魚!🤩😎開心🥳一個字「鮮」「甜」👍🏻👍🏻👍🏻樣樣都有4件,真係足料又良心🥹❤️打邊爐點少得肉肉😌😌2個人只能食得曬例牌既安格斯牛頸脊,有一定厚度,大大碟😋有口感🙌🏻碌豬骨湯加埋烏冬正呀~~呢度好得意~仲有自家小食,又唔錯喎😆炸黑白雙丸,估唔到白魚蛋同埋貢丸拎去炸係咁香口咁好食🤭👍🏻P.S. 如果係芫荽控,千祈唔好錯過呢度既芫茜餃💯火鳳凰♨️空間大,又唔噪,乾淨俐落👌🏻啲人又有好服務態度,下次會帶成班人一齊恰下恰下😂😂係個好地方
P.S. 如果係芫荽控,千祈唔好錯過呢度既芫茜餃💯
火鳳凰♨️空間大,又唔噪,乾淨俐落👌🏻啲人又有好服務態度,下次會帶成班人一齊恰下恰下😂😂係個好地方!🙏🏻🙏🏻
2023-03-08
$500 (Dinner)