2021-05-30
📍一杯滿足你三個願望‼️·#pigfoodiexhk_深水埗#pigfoodiexhk_飲品==============================睇開小編嘅post都知我係芋泥奶超級fans🤣前排去深水埗就去咗手作功夫茶試下❣️------------------------------⭐️芋霸布能 $36 (7/10)個名好搞笑(應該係普通話諧音欲罷不能🙃),小編同店員落order嘅時候都有少少老尷🙃呢杯飲品好大杯,而且好多料🤣有芋泥、黑糖珍珠、布甸同牛奶~牛奶奶香濃郁,芋泥份量唔少,口感綿密,但就無乜芋香得甜味🙈黑糖珍珠幾煙韌有咬口👍布甸滑捋捋~成杯飲品口感都好豐富🤣但芋泥麻麻哋,所以試過一次就好了~------------------------------賣相:7.2/10味道:7/10性價比:7/10回頭度:6.7/10------------------------------店舖資料名稱:手作功夫茶地址:深水埗長沙灣道262號地下A4舖前往方法:深水埗站C2出口
#pigfoodiexhk_深水埗
#pigfoodiexhk_飲品
⭐️芋霸布能 $36 (7/10)
賣相:7.2/10
味道:7/10