👍🏻江蘇大閘蟹放題(4-5両) $59888分鐘大閘蟹任飲任食放題!大閘蟹上枱先開始計時,10分鐘前last order$598呢個價蟹公約4両-5両,蟹乸約3両半其他價位可以參考返圖10 menu除左任食大閘蟹,仲有多款蟹粉前菜、台式小食、特飲同甜品-🔸大閘蟹每次可以order每人兩隻蟹公或蟹乸好在每輪大閘蟹上枱時間都幾快手,大約5分鐘左右,差唔多食完手上個隻嗌定就啱啱好,可以戰足88分鐘😎除咗清蒸,今年仲多咗三款口味:麻辣、玫瑰露花雕同鹽焗新口味三款都好入味,不過個人都係覺得清蒸最好食呢個時候十月尾十一月最啱食蟹公!蟹公黃膏白膏都出哂嚟,黃膏甘香濃郁,白膏黏口,大多數都爆膏👍🏻當日我地兩人每人就食咗一打😈不過88分鐘都真係幾急,時間會sharp cut-🔸蟹粉前菜、台式小食有十幾款可以任食,當日試咗蟹油香辣雞煲、蟹粉花枝丸、蚵仔滷肉飯、阿宗麵線、鹽酥雞粒、厚燒鰻魚整體正正常常,比較特別嘅係阿宗麵線俾埋成樽台灣正宗阿宗辣醬任你落不過食得大閘蟹放題,緊係大閘蟹先係主角😎-🔸甜品記得留肚留時間食甜品,兩款甜品都係必食!芋圓豆腐花裏面仲有仙草、愛玉、紅豆,加上椰汁而薑茶芋圓就係黑糖薑茶裏面
👍🏻江蘇大閘蟹放題(4-5両) $598
88分鐘大閘蟹任飲任食放題
大閘蟹上枱先開始計時,10分鐘前last order
$598呢個價蟹公約4両-5両,蟹乸約3両半
其他價位可以參考返圖10 menu
除左任食大閘蟹,仲有多款蟹粉前菜、台式小食、特飲同甜品
🔸大閘蟹
每次可以order每人兩隻蟹公或蟹乸
除咗清蒸,今年仲多咗三款口味:麻辣、玫瑰露花雕同鹽焗
新口味三款都好入味,不過個人都係覺得清蒸最好食
呢個時候十月尾十一月最啱食蟹公!
當日我地兩人每人就食咗一打😈
不過88分鐘都真係幾急,時間會sharp cut
🔸蟹粉前菜、台式小食
有十幾款可以任食,當日試咗
不過食得大閘蟹放題,緊係大閘蟹先係主角😎
🔸甜品
記得留肚留時間食甜品,兩款甜品都係必食!
芋圓豆腐花裏面仲有仙草、愛玉、紅豆,加上椰汁
而薑茶芋圓就係黑糖薑茶裏面放入手工芋圓
所有芋圓都係嚟自人氣芋圓網店 @196_handy_taro ,煙煙韌韌又大粒🤪
仙草就係餐廳自家製,滑溜軟身
薑茶芋圓作為大閘蟹放題飯後甜品真係fit哂👍🏻
🔸特飲
提供多款台式手搖飲品,包括珍珠奶茶、芝士奶蓋茶、果茶同養生茶飲
最推薦熱飲黑糖薑母茶!夠薑夠辣,食大閘蟹必備驅寒
味道:8/10
性價比:7/10