2019-11-10
上次同朋友經過呢間餐廳🍴想食 點知full曬 今日打定電話☎️去食 🤭🤭 餐廳裝修似日式居酒屋 咁啱隔離檯有成個family黎食 好熱鬧🤣🤣三點漬物健康嘅牛蒡 鹹鹹地嘅魚乾灑上少許白芝麻 醃蒜頭好嚼勁呢款小食配啤酒🍻一流芝士鐵板餃子 $68滿滿芝士香 餃子🥟最緊要係皮薄餡靚 呢款餃子皮薄得黎仲要煎得好脆辣三文魚碎卷78辣三文魚都幾大粒 三文魚同飯嘅比例幾乎一比一 辣三文魚落咗啲蟹子 辣得黎有啲咬口鐵板蒜片香煎厚切煎牛舌78蒜片脆卜卜 牛舌成2⃣️cm厚 咬落去好軟熟 鐵板上可以保持佢暖 黑椒鐵板特別惹味原條成田醬炭火燒鰻魚飯138超級長嘅鰻魚!有我兩隻手👋🏻咁長 上面灑咗啲蛋碎 呢個價錢好味又抵食香煎鵝肝帶子卷128大大粒帶子只係燒一燒過個表面 仍然保留咗帶子刺身嘅鮮味 鵝肝卷上灑咗啲碎蔥花 飯唔多 唔使怕食到好飽巨峰提子梳打唔飲酒嘅可以選擇飲杯巨峰提子梳打 我特別叫咗少冰 唔會太甜整體來講餐廳環境都幾好好熱鬧裝修好有特色 地理位置都唔錯好易搵 食物質素好但係價錢唔貴 值得再食♥️
三點漬物
健康嘅牛蒡 鹹鹹地嘅魚乾灑上少許白芝麻 醃蒜頭好嚼勁