一家三口下午茶在美心 ccshampooLevel 42017-08-09255 views Follow 今日去完睇傢私 我們一家三口去食美心下午茶在銅鑼灣廣場附近的MX 都近地鐵站 都幾方便 下午4點幾都唔少人哦我們叫了3個餐一齊分享我叫三寶飯三寶燒味飯$44有叉燒、燒鵝、白切雞都幾好食;有菜心 飯都算多 我地兩個人食都好飽叉燒、燒鵝都好食有口感下午茶餐:公司三文治 + 飲品$32下午茶餐:公司三文治 + 檸水好耐無食公司治,料都唔少 包同薯片都唔夠脆 :(有點失望了下午茶餐:碗仔翅+XO 醬炒公仔麵+飲品$32碗仔翅Xo 醬炒公仔麵我哥叫了XO 醬炒公仔麵、碗仔翅、飲品佢話咸些 我見個麵有些乾;碗仔翅好大碗 有好大隻肉這個下午茶都算唔錯 一百蚊3個人食得飽都幾好The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.2ShareMX (寶漢大廈) https://s.openrice.com/QrKT0jMSh00Report Post Ratings3Taste3Decor4Service3Hygiene4ValueRecommended Dishes三寶燒味飯$44Date of Visit2017-08-09Dining MethodDine InSpending Per Head$33 (Tea)