(Non-member)
2009-09-30 446 views
有日落雨又夜就去左跑馬地睇下有什麼好食, 泊到車近近地就去蓮園了, 間店真係好細, 好在得2個客, 我同朋友兩個人坐去卡位, 感覺都唔錯, 去到問老闆娘有咩好介紹, 仲問我2個人食 set 仲話怕我食唔晒叫我散叫, 睇睇下餐牌都好多野想食, 最後都係叫 set (經濟 d ma), 咁就叫個 肉餅, 豉油雞,菜, 真係想講句, 好正 lor ! 佢 d 豉油雞好似用瑞士汁整的, 食完果次之後成日都去食了, 之後仲叫左炸"量", 大家一定要試下了, 真係好脆 lor....仲係熱食都脆果隻! 之後仲叫左焗布甸, 入面 d 蓮蓉唔太甜, 仲好香tim! 老闆娘又係真係好串 lor...串得來都好攪笑的, 成夜一路食一路互串, 如果你串得玩得要去同老闆娘較量下了! 可惜間野細左 d, 4個人去食好了, 太多唔得呢!

$80 (Dinner)