2019-03-05
呢間Ruby Tuesday未到7點都差唔多full曬,好彩仲有兩個bar枱位,唔係又要等下一輪啦🤫🤫 今次去咗食慢煮肉眼扒🥩 足足有20Oz 份量大到夠曬兩個人食👀 可能因為慢煮嘅關係,無得選擇幾成熟,好彩又唔會太熟 🔥掌握得幾好,唔會話太韌切唔開又或者太生好多血😅塊扒有啲外脆內軟嘅感覺,好多汁唔會太乾💦 但就略嫌塊扒太肥🙈 除咗塊扒夠飽肚外 仲有唔同嘅配菜🍅、🥔、洋蔥... 好豐富🤩🤩另外,呢款啤酒🍻聲稱零酒精😯 貪得意叫咗兩枝嚟飲,味道唔似飲開嗰啲有啲苦甘味,相反飲到啤酒花味,甜甜地好易入口😼應該幾啱啲想試下飲酒又怕飲醉嘅女仔飲😄題外話,等緊食物上枱嗰陣,聽到隔離枱個外籍人士同職員講個慢煮肉眼really nice 👍🏻 之後職員就解釋下煮法,同個客互相交流,服務態度幾好🙂