第一次開個account留言!首先公道啲講,餐廳食物同一般員工都算唔錯,不過一位高級男職員待客態度非常惡劣!如果唔想食到一肚氣,都係唔好去吧!首先我和朋友當晚比訂枱時間早了15分鐘到達 ,接待的那位男職員態度已顯得不耐煩,並多次強調即使我們早到了,也只能用餐90分鐘。這不是問題,我們表示理解,然後入座(但其實他的態度才是問題)。入座後,我們請他幫忙雪蛋糕,但他說雪櫃不夠大,更要求我們放在桌上。我們表示想給朋友生日驚喜,亦不想蛋糕溶掉,他便提出需付切餅費100元,我們也非常爽快答應。 (似乎$100大於一切)到了距離交枱時間20分鐘前,那位曾生有意無意地在我們旁邊大聲地跟同事說:「佢哋又早到,而家仲有20分鐘要交枱都仲未食蛋糕...」 語氣非常不耐煩。最後我們在90分鐘內已完成付款及離開餐廳。(整晚餐廳也不是滿座,點解要咁不禮貌地趕客呢?)走前請高級男職員提供卡片,但他稱卡片已派完。再看看openrice其他留言,相信投訴他的大有人在,所以卡片永遠也是「派完」吧。講到呢度,佢接二連三嘅惡劣態度都不禁令我哋懷疑係咪我哋得罪咗佢,但回想用餐期間聽到佢講其他客壞話,相信都唔係個別事件了(當然自
第一次開個account留言!

)。

講到呢度,佢接二連三嘅惡劣態度都不禁令我哋懷疑係咪我哋得罪咗佢,但回想用餐期間聽到佢講其他客壞話,相信都唔係個別事件了(當然自問我哋全晚都係保持有禮,即使心中已非常不滿
)。