2018-11-05 2681 views
大家千期唔好再旨意間野,伏中之伏,同佢擺上去嗰啲相係完全唔同,完全三回事,我未試過食一間自助餐酒店係咁垃圾嘅,大家可以過嚟試下,我發覺OpenRice有好多話呢間野幾好食幾好食要食幾多嘢食幾多嘢食嘅留言,完全係作大嘅,我諗求其一間自助餐廳都多嘢食過佢,D食物水平好過呢間!我係為大家好咋,如果你哋唔信可以自己上嚟試吓,影相我就唔影啦,因為好多食物啲肉質係梅嘅,例如焼雞呀,雞翼呀,全部係梅肉,我數過食物唔超過30款 大家試吓決定啦想唔想過嚟試吓。我依家都係坐喺酒店寫食評,心情難以平復 仲要係生日飯,D服務態度差到,個女經理好似當我地仇人咁,叫多兩聲就黑曬口面 ,嗰張主菜餐單除左牛柳扒仔 同埋嗰個咩煎魚五使加錢 另外嗰幾款主菜係要另外加錢的 即係唔係本身自助晚餐嘅價錢啦 🙁🙁🙁