2021-06-19 587 views
想食午餐, 又想食甜品, 最好就有埋杯似樣嘅咖啡,係貪心咗啲,而且可能好貴! 路過 Layers 門口, 見到午餐只係108蚊, 心諗冇可能有咁多嘢啩!?!煎鴨胸白酒汁意大利麵, 份量唔算好大, 但都有好大嚿鴨胸, 味道仲唔錯, 只係略嫌啲白酒汁 未收得好乾。跟餐杯咖啡, 可以喺餐牌任叫, cappuccino都可以叫, 淨係依杯嘢都值幾十蚊啦! 可惜我覺得佢杯咖啡有少少 over extraction , 苦澀味重咗啲啲, 而且個拉花有少少歪歪地。最精彩係跟餐嘅甜品, 係佢哋嘅招牌梳乎厘班戟, 雖然份量係正常嘅一半, 但依然非常鬆軟 ,蛋味濃郁, 呢個份量做餐後甜品剛剛好!今時今日, 呢個價錢, 滿足曬三個願望, 質素 有番咁上下, 都好難搵。

香煎鴨胸白酒汁意大利粉

cappuccino

招牌梳乎厘班戟

Other Info. : 雙人枱枱面比較細, 店長都好細心, 見我哋有好大袋曲奇餅, 畀咗張凳我哋放曲奇餅,唔使阻住枱面! Like!
2021-06-18
$108 (Lunch)
香煎鴨胸白酒汁意大利粉
招牌梳乎厘班戟