2017-11-06 157 views
$189任食任飲嘅《旺角神戶屋日韓放題》,好抵食。刺身「甜蝦」雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。「帶子」好大隻,聞落去好新鮮,同樣地食落去好鮮甜,點少少豉油Wasabi都已經好夠味道。「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。「三文魚壽司」「帶子壽司」面頭有一點黑松露醬做點綴,細細件好的骰,食落口一啖就食晒,好味道。「藍鯨拖羅蓉軍艦」同樣地非常新鮮,有入口即溶嘅感覺,滿口都係香濃嘅拖羅碎味道。熟食「鐵板馬拉盞炒通菜」遠處都聞到好香嘅馬拉盞味道,通菜非常入味,有少少辣嘅味道,更為滋味。「燒羊架」同樣都係我至愛,燒得好香,而且一啲都唔「騷」,好大件啖啖肉,必食之選。「炸天婦羅大蝦」「牛肉海鮮鍋」都好好食,太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。「迷你心太軟」我哋即刻叫咗兩個試吓,估唔到水準同出面糖水舖嘅水準一樣,甜味剛剛好,而且有好濃郁嘅香濃朱古力味道,嚟到一定要試吓!除此之外甜品仲有韓國雪條,仲要係唔同味道,另外仲有雀巢雪糕杯,就連甜品都咁多元化。食咗咁多野,仲要任飲任食,最後埋單都只係$400左右,仲要係一人$200,簡直係非常超值!
$189任食任飲嘅《旺角神戶屋日韓放題》,好抵食。

刺身
「甜蝦」
雖然細細隻,但係食落去好鮮甜爽口,一次過食咗十幾廿隻。
「帶子」

「手握壽司」同埋「軍艦」款式都多元化。
「三文魚壽司」「帶子壽司
「藍鯨拖羅蓉軍艦」

熟食
「鐵板馬拉盞炒通菜」

「燒羊架」

「炸天婦羅大蝦」「牛肉海鮮鍋」
都好好食,太多款式食物不能盡錄,但都非常新鮮滋味。

「迷你心太軟」