2022-08-21 1448 views
經過citysuper一定係佢個蠔啦本身食開法國細約瑟芬osephine, 貪佢平$38同海水味同爽。 但竟然冇哂, 轉左另一隻納文比亞。 都無計, 照order 另加兩隻特大約瑟芬($50)。 講番個位先, 納文比亞果隻都算有海水味,但同時都有少少creamy,但唔知係咪食開法國蠔, 隻海水味係唔同, 總係覺得法國陣海水味甜d。 但overall都算ok。至於特大約瑟芬, 當然他好食好多, 仲好大隻下, 好有滿足感, 夠份量海水味好足。但我都係覺得細隻好食d, 香水味再濃d, 同埋可以食多幾隻呀嘛,寫住咁多先。
經過citysuper一定係佢個蠔啦