2019-04-20 3099 views
同朋友O係美亞買完野, 佢地拎住重野就唔同我tea喇.search下附近有咩好野自私食. 落住大雨又唔行得遠. 見附近有間食burger都幾吸引, 所以就去試下喇~有outside位, 感覺都幾正. 可惜落住雨, 我都係入去坐喇XD可以O係cashier order, 又或者用自助order機.餐廳唔算好大間, 但都有好多位. 部分bar櫈仲係軟墊座位, 坐得幾舒服架~滋味套餐都幾豐富, 種類都幾新穎~一場黎到, 梗係食burger啦!D burger即叫即整, 所以要等一陣~餐廳播住D輕快既英文歌, 感覺幾relax!沙律個沙律個汁好fresh, 酸酸地, 好開胃.而且帶有少少柚子既甜味~白菌之堡個包烘得十分香脆, 夾埋爽脆生菜同蕃茄, 仲有半溶既芝士, 口感豐富!磨菇炒得好香, 而且都好多汁!塊漢堡都幾厚實, 一啖咬落去, 肉味濃郁又juicy! 薑味芒果冰茶薑味crossover芒果都幾特別, 感覺都幾清新.不過薑味唔算好重, 係偏向香甜既紅茶~同埋呢度都鼓勵大家自己執枱既, 培養好習慣Overall, 野食高質, 店員都好nice. 值得一試!
同朋友O係美亞買完野, 佢地拎住重野就唔同我tea喇.
search下附近有咩好野自私食.

滋味套餐都幾豐富, 種類都幾新穎~
一場黎到, 梗係食burger啦!

D burger即叫即整, 所以要等一陣~
餐廳播住D輕快既英文歌, 感覺幾relax!

沙律
個沙律個汁好fresh, 酸酸地, 好開胃.
而且帶有少少柚子既甜味~
沙律

白菌之堡
磨菇炒得好香, 而且都好多汁!

塊漢堡都幾厚實, 一啖咬落去, 肉味濃郁又juicy!

薑味芒果冰茶
薑味crossover芒果都幾特別, 感覺都幾清新.
不過薑味唔算好重, 係偏向香甜既紅茶~
薑味芒果冰茶
同埋呢度都鼓勵大家自己執枱既, 培養好習慣

2019-04-20
  • 白菌之堡