2017-06-20 213 views
除左見到可一人一鍋 打邊爐最緊要空氣流通 !自選湯底清清地有昆布清湯、家鄉d有完熟蕃茄湯、蕃茄薯湯,濃味d有九州地獄湯、 豬骨濃湯、壽喜燒仲有附鮮雞蛋一隻!和牛都分好多款,唔同價錢牛既等級都唔同,我揀左$238果款有美國特級牛肉、豬肉 、帆立貝、海蝦,藍青口 !醬料都款色多,有食牛必備的芝麻醬、燒汁 ,當然都有炸蒜、生蒜,而旁邊都好乾淨,定期見到員工fill同清潔!甜品種類多,紅豆糯米磁、多層蛋糕仔、朱古力、芒果布甸!特別係朱古力泡芙,出面通常泡芙個皮都淋曬,呢個咬落外皮仲有脆,裡面既朱古力慕絲唔會太甜!丸類有牛丸、 魚旦 、芝士賜 、魚餅 、燒賣,放得整齊乾淨!自助吧檯款種多,凍熱都齊全!芒果沙冰、熱朱古力、熱宇治の露茶包綠茶,基本既可樂、七喜、芬達、道地蘋果綠新茶、檸檬茶 即沖夠凍!大大隻碗
除左見到可一人一鍋 打邊爐最緊要空氣流通 !

甜品種類多,紅豆糯米磁、多層蛋糕仔、朱古力、芒果布甸!

自助吧檯款種多,凍熱都齊全!

大大隻碗