2021-07-09 5599 views
去咗形點一期打邊爐,正喎!依到供應全日90分鐘放題,一人一鍋,仲有好多藥膳湯底揀🤤裝修非常舒適亮雅,用餐感覺好舒服。而打邊爐放題全日供應,由入座開始計90分鐘用餐時間,如果依家下午5pm前埋單每位🥳可減$20。湯底方面是一人一鍋,每人可自選一款湯底👍🏼我哋揀咗「藥膳蟲草花桃膠雞湯」和「藥膳椰子清雞湯」,雖然是藥膳湯底,但係唔會有甘苦嘅藥材味💗前者用料非常足,桃膠好大1塊~而後者非常清甜😋有好香椰子味。另外有唔同嘅放題套餐揀,而全枱客人需要選擇同一款,我地揀咗「Prime Grade牛肩胛肉放題套餐」每位$ 203 (星期一至四) 套餐有任點嘅Prime Grade牛肩胛肉同埋西班牙無激素豬肉片😋第一輪唔使落單💗再追加就可以向服務員落單,落咗單都好快送到嚟。牛肩胛肉好嫩又有牛味,覺得都好唔錯!👍🏼而西班牙無激素豬肉片係非常薄切,淥幾下好快就食得,估唔到都好好食喎!平時豬肉片真係未必會追加,今次都追咗一轉😋另外肉類方面仲有台灣沙茶牛肉丶精選雞腿肉丶深海魚柳,依3款都係自助吧過到自取,但係我哋掛住食牛肩胛肉同豬肉片😝就冇試到依3款。另外配料有30幾款,擺放得非常之整齊💗以自助形式自取,配料當

湯底方面是一人一鍋,每人可自選一款湯底👍🏼

另外配料有30幾款,擺放得非常之整齊💗以自助形式自取,配料當中有好多台灣靚料~甜不辣丶台灣腸丶台中福茂貢丸丶台灣麻辣小香包丶米血糕等等

當中貢丸我覺得好正,Q彈又有香菇香。而蔬菜方面都好新鮮,有我好like嘅羽衣甘藍🥬丶南瓜片丶萵筍⋯

飲品凍熱都有,除咗有雪櫃仲有暖櫃,選擇大約有十幾款💗最後記得留番啲時間,食埋雪糕雪條,選擇都幾多,當中仲有Mövenpick同Dreyer's 🤤