呢到主打一人一鍋嘅台式小火鍋🍲就算一大班朋友嚟都可以每個人都揀番自己鍾意嘅湯底啦🤭.湯底款式比平時見到嘅豐富,例如有台灣爆炒石頭火鍋、爆炒沙茶石頭火鍋、爆炒櫻花蝦鮮鍋、台灣麻辣鴨血火鍋、爆炒燒酒烏雞鍋等等今次我就揀咗夜市養生排骨鍋🐷同行朋友就揀咗剝皮辣椒烏雞鍋🐤.每個鍋都跟一份肉,肉類選擇多過十款,豬牛雞海鮮都有~安格斯牛小排同SRF極黑牛肩肉其實食落分別唔大,都係肉質軟滑嘅👌🏻每個火鍋套餐仲跟一小碗火鍋配料,入面有蟹柳、冬菇、響鈴、豆腐等等,出面仲有自助蔬菜區同醬料區。另外亦要揀跟白飯/寬粉/新竹米粉,所以其實食到最尾真係超級飽🤣我哋仲額外加點咗辣味涼拌牛腸、麻辣鴨血同埋手工松露海鮮丸~最尾仲有一人一支ekselence朱古力脆皮雪條,我揀咗咖啡味,朋友揀咗雲呢拿味😝

呢到主打一人一鍋嘅台式小火鍋🍲
就算一大班朋友嚟都可以每個人都揀番自己鍾意嘅湯底啦🤭

今次我就揀咗夜市養生排骨鍋🐷同行朋友就揀咗剝皮辣椒烏雞鍋🐤

每個鍋都跟一份肉,肉類選擇多過十款,豬牛雞海鮮都有~

我哋仲額外加點咗辣味涼拌牛腸、麻辣鴨血同埋手工松露海鮮丸~