唔使阿叔多介紹☝🏽,呢間尖沙咀甜品店大有來頭,網上睇資料💻,佢曾喺2017年榮獲世界50大最佳餐廳,呢位甜品師👨🏼‍🍳更被外國多本雜誌封上唔同權威稱號,名氣之大,甜品界無人唔識!😮.甜品店年頭初登陸香港,師傅特別推出多款香港獨家甜品,款款玩味十足兼好有本土特色,菠蘿包、檸檬茶🧃、魚蛋🍡等,外型非常好打卡,難怪甫開店即大排長龍,吸引大批人嚟潮聖打卡📸。.甜品店開業無耐,阿叔都嚟潮聖過一次,但人龍之長實在令人唔想排隊,加上一件甜品價錢都唔平,所以就放棄咗😅!今次因為有好友生日,所以就嚟慶祝吓🥳,不過.............食後就大失所望喇😔!.#紙包檸檬茶(原個蛋糕:$480)🧃,即係伯爵茶佛手柑蛋糕,外層以白朱古力做成紙包檸檬茶,外型的確幾得意🤩,入邊就係伯爵茶mousse 加上佛手柑奶酪,食落有少少檸檬茶味,不過味道實在太太太甜喇,打完一次卡就夠喇!🙈.除咗味道外,呢度啲服務亦好有改善空間☹️,職員散漫同埋黑面嘅態度,實在令阿叔覺得呢個價錢更不值😒,作為咁出名嘅甜品店,希望日後佢哋啲服務會有所改善啦!