依家無得飛✈️好多朋友都會選擇去staycation我地都唔例外 👧🏻呢排去左呢間酒店繼琴日嘅三道菜晚餐之後 我地今日會介紹埋自助早餐早餐時段分左兩個 我地就揀左round 2我地去到嘅時候都幾多人都要排一段時間隊先入得😮‍💨👧🏻 #feiching_staycation👦🏻👧🏻 #feiching_foodie西餐👦🏻🌟Buffet breakfast成個早餐最得👧🏻心嘅係佢地嘅雞蛋🥚煮法超級多有成6 種 普通酒店都係 兩三種 呢個加分加分💓👧🏻覺得水波蛋 就有d淡 唔太有味反而蛋白俺列同三蛋就俺列比較出色😝仲可以揀埋自己鍾意嘅配料添☺️至於其他飲品 同埋中餐 麵食 都樣樣齊普遍都係正常酒店水準🤣唯一驚喜位係佢地嘅甜品竟然有Häagen-Dazs雪糕🤩呢個真係意想不到 因為平時早餐通常都唔會有雪糕💕整體黎講食物嘅質素都不錯😉但餐廳嘅入座安排如果可以提升會更好 📎staycation 資訊今次join 左嘅係海景嘉福洲際酒店嘅staycation package成個package $1782 入住期間會包三餐🤩雙人Moet & Chandon香檳下午茶雙人3道菜海鮮晚餐連Moet &
依家無得飛✈️好多朋友都會選擇去staycation

成個package $1782 入住期間會包三餐🤩
雙人Moet & Chandon香檳下午茶
雙人3道菜海鮮晚餐連Moet & Chandon香檳2杯
雙人自助早餐
同埋 會送一支大概200mL 嘅Moet & Chandon香檳比大家拎走
提提大家 如果想加床 可以預先致電酒店book 埋架
⚠️注意:不是廣告

📍#尖沙咀 #尖東

📌海景嘉福洲際酒店Theo Mistral By Theo Randall或Club InterContinental洲際行政俱樂部
尖沙咀麼地道70號
🚇尖東港鐵站 (P1 出口) 及紅磡港鐵站大概十分鐘路程