【🐻熊本牛鍋|🥤飲品最強🥢真正無限時放題】朗屏地鐵站步行5分鐘就到,屋苑地舖位置易搵,氛圍具年輕日式感覺。我揀咗澳洲M4-M5和牛套餐($308)無限時放題,做齊IG CLS小任務仲送蒸海鮮拼盤!舉手之勞我當然做齊晒啦!.放題火鍋幾步驟,一齊睇睇👀1️⃣雞煲2️⃣和牛火鍋3️⃣蒸海鮮拼盤.雞煲好惹味,自己炒炒炒,雞煲汁偏甜,我好滿意👍🏻.肉類時間:牛肩胛、頂級牛肉片,排靚靚咁一盤上枱,最特別係有牛白肉。佢哋有保濕豬豚肉、雞肉都好好食😋.火鍋配菜自助區有好多選擇,我最鍾意蟹籽燒賣、梅菜豬肉丸、芝心丸!.海鮮拼盤飽魚、蝦、蠔、扇貝、蟶子,蒜蓉粉絲底好香口。.飲品好出色,我讚嘆不已,淨係啤酒都多國呈現,韓國、日本、泰國啤都有!黑啤白啤!最驚喜係有韓國最Hit嘅Lemon Highball全開蓋後見到真檸檬片,我飲咗3罐呀!仲有其他汽水飲品、自家製滋潤飲品、茶飲….甜品有:冰粉、木糠布甸、蛋糕、焦糖燉蛋、豆腐花….✅近地鐵站✅無限時✅飲品又靚又選擇多✅和牛抵食夾好食✅地方衛生乾淨.🐻熊本牛鍋📍元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖🚇朗屏站E出口.#元朗朗屏 #朗屏 #朗屏美食 #任食火鍋巡禮 #任食 #
【🐻熊本牛鍋|🥤飲品最強🥢真正無限時放題

放題火鍋幾步驟,一齊睇睇👀
1️⃣雞煲
2️⃣和牛火鍋
3️⃣蒸海鮮拼盤

雞煲好惹味,自己炒炒炒,雞煲汁偏甜,我好滿意👍🏻

海鮮拼盤飽魚、蝦、蠔、扇貝、蟶子,蒜蓉粉絲底好香口。

甜品有:冰粉、木糠布甸、蛋糕、焦糖燉蛋、豆腐花…

✅近地鐵站
✅無限時
✅飲品又靚又選擇多
✅和牛抵食夾好食
✅地方衛生乾淨

🐻熊本牛鍋
📍元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
🚇朗屏站E出口
#元朗朗屏 #朗屏 #朗屏美食 #任食火鍋巡禮 #任食 #打邊爐 #和牛 #打邊爐 #好食 #火鍋 #飲品最強放題