呢間餐廳搵咗好耐先搵到,因為位置都幾隱蔽,Google Map唔係好load到,大家記得轉彎地下有好多店鋪果度就啱㗎喇~店鋪其實係幾精緻,木色日系風格,主要係食大阪燒、烤蛋糕配凍飲🥧✨✍🏻 /大阪燒(帶子)▪️價錢:HK$98▪️芝麻豆乳 +HK$29▪️美味指數:♥♥♥♥♥呢款大阪燒好多蔥,大愛!切開同朋友一人一半,我自己果一半都已經食到幾粒小帶子,唔錯!而朋友就叫咗杯芝麻豆乳,望落黑媽媽,好似都幾多芝麻😆✨✍🏻 /丸久小山園焙茶醬烤蛋糕▪️價錢:HK$158▪️美味指數:♥♥♥♥♡呢度嘅烤蛋糕即叫即焗,需時約20分鐘,大家記得落咗單先再慢慢揀其他食物。烤蛋糕比較似厚實啲嘅疏乎厘,蛋糕好香,面層再淋上甜甜嘅焙茶醬,配埋燒過嘅香蕉、藍莓、士多啤梨同日式蕨餅,整體好豐富,2個人食唔曬☺️✨✍🏻 /蜂蜜柚子烏龍茶▪️價錢:HK$38▪️美味指數:♥♥♥♥♡攪一攪個杯時,都已經感覺到蜂蜜、柚子都好足料!本來想走冰,但呢度落單冇走冰選項,所以叫店員幫我將冰同茶分開⋯如果可以直接有溫水提供就更好☕️✨

✍🏻 /大阪燒(帶子)
▪️價錢:HK$98
▪️芝麻豆乳 +HK$29