十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
呢間火鍋店🍲主打懷舊風,無論裝潢、枱櫈、擺設、餐具都似足七八十年代咁💃🏻,而且仲播放住唔同經典廣東歌🎵,充滿老香港情懷👍🏻~·入座之後店員會先拿來唔同醬料🥣,等客人自行配搭自己口味嘅火鍋醬汁,然後可以開始點餐。我哋點咗 (HK$328)做湯底🍲,味道濃郁,飲完有滋補嘅感覺!而食物整體都唔錯,推介大家可以試 (HK$128)、 (HK$78)、 (HK$36)、 (HK$62)!另外,用缽仔盛住嘅,一卷卷咁擺得好靚,啱晒打卡📸!·都好特別㗎~.✨妹豬仔👧🏻💬: 同朋友點到成枱都係食物😝,多到我哋自己講笑話好似食日喜樓咁🤣~另外值得稱讚嘅係,店員會留意每個火鍋湯底嘅份量,如果湯底比較少嘅時候,店員都會主動加湯,服務貼心❤️。

入座之後店員會先拿來唔同醬料🥣,等客人自行配搭自己口味嘅火鍋醬汁,然後可以開始點餐。我哋點咗 [火瞳花膠魚肚雞湯🐓] (HK$328)做湯底🍲,味道濃郁,飲完有滋補嘅感覺!
火瞳花膠魚肚雞湯
而食物整體都唔錯,推介大家可以試 [十下三寶滑] (HK$128)、[鮮打鹹蛋黃蝦滑🦐] (HK$78)、[懷舊果皮魚蛋] (HK$36)、[紫菜響鈴] (HK$62)!
十下三寶滑
另外,[五花腩片🐷]用缽仔盛住嘅,一卷卷咁擺得好靚,啱晒打卡📸!
五花腩片

[手工啤酒伯爵茶]都好特別㗎~
手工啤酒伯爵茶

火瞳花膠魚肚雞湯