本來以為星期日來會好多人排隊,可能己過午餐時間,所以直接進去了!店員的服務態度很好,食物也很不錯, 因此整體感覺很好:)➜ Sesame Latte ($55) 是黑芝麻奶的味道!➜ Coffee Tonic ($55) 咖啡很不錯!➜ House Burger ($108) 漢堡包的內烘得香脆, 過稍 唔睇感覺為乾,如果有醬汁更好! 薯條脆,好吃!➜ Shrimp Spaghetti ($128) 很喜歡意粉的蕃茄醬汁,意粉比較有咬口!➜ 伯爵味蛋糕(忘記價錢) 上面有果醬,不會太甜, 蛋糕帶有淡淡的伯爵味,整體 味道不錯!餐廳的內外都充滿各式各樣的貓咪,非常適合打卡!另外好鍾意佢哋冇限時的要求,因此喺人流唔係最旺的時候係唔會趕客,和朋友在這裏坐着吃東西傾咗好耐都唔會感到焦急!(之前試過幫襯一啲CAFE就算冇人都會趕你走, 感覺好差勁)⋯⋯⋯⋯⋯⋯【個人評價】⋯⋯⋯⋯⋯⋯➜ 味道: 8/10  ➜ CP值:8/10  ➜ 打卡指數:9/10  ➜ 環境+服務:9/10   ➜ 推薦指數:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
店員的服務態度很好,食物也很不錯, 因此整體感覺很好:)

Sesame Latte & Coffee Tonic

➜ Coffee Tonic ($55) 咖啡很不錯!
House Burger & Shrimp Spaghetti

餐廳的內外都充滿各式各樣的貓咪,非常適合打卡!
⋯⋯⋯⋯⋯⋯【個人評價】⋯⋯⋯⋯⋯⋯

➜ 味道: 8/10
➜ CP值:8/10
➜ 打卡指數:9/10
➜ 環境+服務:9/10
➜ 推薦指數:9/10
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
$160 (Tea)
Sesame Latte & Coffee Tonic