有時心思思想食日式Cafe都會諗起紅茶葉屋,帝國中心呢邊大家放工去好方便,仲要地方闊落,坐得好舒服。💡酥炸原條鰻魚丼 $198呢個期間限定,望相都已經覺得驚人,嚟到都冇照騙。炸衣入面仲要包多層紫菜,鰻魚都真係好大條下,仲有漬物送飯唔怕膩…💡 海鮮炸物盛合 (蝦 & 廣島蠔) +$45 炸得剛好,欣賞會用隔油架,食落唔會成口油。海鮮冇雪味,鮮甜又彈牙,點埋日式他他醬好夾。💡豪華海鮮茶漬飯 $178店員貼心地會俾多張指示圖教你點食,你可以好似平時刺身飯咁食又得,加昆布湯都得。有三文魚、帶子,生蝦、吞拿魚、魚子,全部都大大舊。我自己都會先當刺身飯食,再加湯暖暖地作結!💡炸南瓜餅 +$15呢個炸皮薄而脆,南八蓉都有簡單調味,甜甜地好好食!💡芒果焦糖窩夫 $68佢呢款窩夫食落比較似鬆餅,配埋雪糕同芒果一啖食落幾夾。💡冰鮮奶咖啡 +$20 &冰忌廉抹茶拿鐵 $25呢度抹茶一向出名,香濃順口,加埋忌廉好邪惡!

💡酥炸原條鰻魚丼 $198

💡 海鮮炸物盛合 (蝦 & 廣島蠔) +$45

💡豪華海鮮茶漬飯 $178

💡炸南瓜餅 +$15
呢個炸皮薄而脆,南八蓉都有簡單調味,甜甜地好好食!

💡芒果焦糖窩夫 $68
佢呢款窩夫食落比較似鬆餅,配埋雪糕同芒果一啖食落幾夾。
💡冰鮮奶咖啡 +$20 &冰忌廉抹茶拿鐵 $25
呢度抹茶一向出名,香濃順口,加埋忌廉好邪惡!
2025-07-22