比「基地」呢個名吸引左過去😀到底呢到會唔會成為我嘅美食新基地呢?總係想發掘下新野食!餐廳有好多打卡霓虹燈,裝修別具心思。店員非常友善和細心,會先耐性地介紹餐牌。朋友唔小心比電話mon刮傷,店員留意到仲主動俾咗膠布我哋🙏🏼暖男❤️·🍛蒲燒安格斯牛肉滑蛋蓋飯(HKD 68)安格斯牛肉片厚度適中,略帶着筋的安格斯牛肉配蒲燒汁頗有風味,味道香甜,而且滑蛋幾出色,夠滑!•🍣蒲燒北海道鰻魚滑蛋蓋飯 (HKD 78)鰻魚肉質軟綿綿,沒有腥臭味,蒲燒汁真係最岩拌飯食,再加埋滑蛋👍🏼午餐黎講呢個價錢幾抵食!·🍫凍朱古力(跟餐包埋)跟餐飲品選擇都多,連果汁都有😍呢杯朱古力有驚喜,不只是用了朱古力粉,同時加入牛奶,令成杯朱古力更加香滑!-

·🍛蒲燒安格斯牛肉滑蛋蓋飯(HKD 68)

蒲燒安格斯牛滑蛋蓋飯

•🍣蒲燒北海道鰻魚滑蛋蓋飯 (HKD 78)
蒲燒北海道鰻魚滑蛋蓋飯

·🍫凍朱古力(跟餐包埋)

蒲燒北海道鰻魚滑蛋蓋飯
蒲燒安格斯牛滑蛋蓋飯