黃埔新咖啡店 好耐未見過咁大間嘅咖啡店🥹裝修好靚之餘 面積好大空間感十足環境坐得都好舒服 仲有Wi-Fi提供👍🏻食物選擇都幾多 但今次食完lunch先去就只點咗甜品仲要可以帶埋寵物 也有Dog menu的🐶見唔少人話座位安排混亂 但係我早去冇感受到的 但感覺到店員態度不是很友善😔建議大家想去嘅話提早訂座~🔸士多啤梨乳酪抹茶芭菲 $98 (6/10)打卡一流嘅甜品 最上面有拿破崙👈🏻下面係抹茶啫喱、士多啤梨、棉花糖脆粒同埋雪糕 好有層次~拿破崙係淋晒嘅 所以食咗一啖就冇食😅下面味道都OK嘅 但冇話必點👀🔸Hojicha Latte $48 (5/10)拉花唔錯 但店員送到時已經漏咗啲係側邊😅焙茶苦味比較重 飲到個口好澀💡整體嚟講 今次食嘅甜品飲品都頗為失望純粹係個咖啡店chill吓 影相係幾開心😂香港亦都好少咁大間嘅咖啡店 希望佢哋可以維持食物服務質素做到落去💪🏻✄------------------------------✄整體味道😋: 5.5/10性價比💵: 6/10打卡指數😍: 8/10 環境服務🥂: 7/10推薦指數👍🏻: 6/10 🍴: Niksen Koffie 📍: 紅磡黃
黃埔新咖啡店 好耐未見過咁大間嘅咖啡店🥹
裝修好靚之餘 面積好大空間感十足
環境坐得都好舒服 仲有Wi-Fi提供👍🏻
食物選擇都幾多 但今次食完lunch先去就只點咗甜品
仲要可以帶埋寵物 也有Dog menu的🐶
建議大家想去嘅話提早訂座~

🔸士多啤梨乳酪抹茶芭菲 $98 (6/10)
打卡一流嘅甜品 最上面有拿破崙👈🏻
下面係抹茶啫喱、士多啤梨、棉花糖脆粒同埋雪糕 好有層次~
拿破崙係淋晒嘅 所以食咗一啖就冇食😅
下面味道都OK嘅 但冇話必點👀

🔸Hojicha Latte $48 (5/10)
拉花唔錯 但店員送到時已經漏咗啲係側邊😅

環境服務🥂: 7/10
推薦指數👍🏻: 6/10

🍴: Niksen Koffie
📍: 紅磡黃埔天地享膳坊(第4期)地下G8E號舖
🔍: 11:00-00:00(Mon-Sun)

☟︎ 同地區餐廳
#hkhungryfoodie紅磡