大埔好食嘅野同選擇都多,蕃滿門可以講係其中之一間😋我記得係中學嘅時候第一次去蕃滿門食下午茶,食一次已經愛上咗佢哋嘅湯底,🍅🥫🍜以滿滿紅茄素的蕃茄為主要材料,主要以蕃茄湯底為主打,再加上蕃茄炒滑蛋🍳,然後配上不同類型嘅配菜😋😋😋而我每一次食都會選擇佢哋嘅黑椒牛扒😚因為我係牛肉控🥩🥩,只要有係牛肉嘅餸菜我都會第一時間選擇,其實蕃滿門嘅德國豬手及炸雞扒都好好食🤪而我今次又係叫咗一個秘製黑椒牛扒配螺絲粉湯面,由我第一次食到而家,佢哋嘅湯底冇以前咁濃郁嘅蕃茄味,但係相比出面其他蕃茄湯底嘅麵食黎講,蕃滿門佢做得比較出色🍅🍅⭐️秘製黑椒牛扒,原味,螺絲粉 💰$65

秘製黑椒牛扒,原味,螺絲粉 65

⭐️秘製黑椒牛扒,原味,螺絲粉 💰$65