他們的裝修有別於一般的茶餐廳,主要都係行六七十年代電影院風格,靚係幾靚,不過相對上他們的價錢也比一般茶餐廳貴一點常餐C(濃湯海南雞絲米+羅麥炒蛋多士)$62推薦指數🗯️:🌟🌟🌟他們常餐選擇也不少,因為想食清淡啲,就叫了這個雞絲米,份量也不少,食完剛剛好夠飽;炒蛋炒得剛剛好,不會炒到老晒又不會太生,不過雞米食到最後會覺得有少少鹹;奶茶也是平時在茶餐廳會飲到的味道美緑牛奶包 $46 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟熱量炸彈🫣但是好味🤤不過唔知點解要係旁邊配沙律,味道方面兩者之間完全唔配😂雖然他美綠粉和煉奶給的不少,但是感覺包身再烘一烘會更加好食,依家食落口太淋,雖然係吸到美綠粉和煉奶的味道,但口感差咗少少以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

常餐C(濃湯海南雞絲米+羅麥炒蛋多士)$62
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟