2022-09-08
同fd去完廟街睇相,佢話想食拉麵,搵下附近有咩拉麵食la,搵到依間金鶴拉麵,門面裝潢真係好似去咗日本咁🇯🇵入到去全場都爆哂!職員安排我地坐Bar枱位,睇住佢地即叫即整都真係好似日本feel👍🏻一路食門口都keep住有人排隊,平日都好旺場🍜精明嘅Venus 見到枱頭有「金鶴拉麵會員計劃」迎新禮品可以即用,同朋友即Download App📲每人又送多隻糖心蛋🥚🦀「期間限定」北海道極濃蟹湯拉麵 $138極鍾意食蟹嘅我!唔使講~一定要試依碗蟹湯拉麵,賣相十分靚😍仲有巨量蟹肉!!!勁滿足!蟹肉仲要好鮮味~湯底真係好濃!充滿海鮮味+忌廉味,每條拉麵都沾滿湯,食完碗拉麵D湯都見底,鍾意食濃湯就真係要試!🧄黑蒜醬油拉麵 $98一上枱已經聞到好香蒜油味,賣相又係一流!採用自家秘製黑蒜醬料,出面食唔到依種味,又真係好香好惹味,見到隔離2枱人坐底都係叫咗依碗,我估係依到皇牌湯底嚟,配料都相當足!加上彈牙拉麵,多人追捧有原因㗎!🐥日式唐揚炸雞 $38/3件即叫即炸~熱辣辣香脆可口,雞肉多汁嫩滿,大大件幾抵食👏🏻
🦀「期間限定」北海道極濃蟹湯拉麵 $138
🧄黑蒜醬油拉麵 $98
🐥日式唐揚炸雞 $38/3件
即叫即炸~熱辣辣香脆可口,雞肉多汁嫩滿,大大件幾抵食👏🏻