2017-09-18
喺灣仔、銅鑼灣想食日本菜當然好多選擇。🍼但係想外賣,又想平平地,隨你鍾意都可以一試!🍼先講餐廳環境,都比較逼迫,有坐位,一字排開,收銀位置完全無隊形可言,絕對係鬥快,看看邊個可得到收銀姐姐的理會xD🍼職員態度方面,一般。🍼趴B今次叫咗三文魚海膽飯($75),等咗5-10分鐘就有得拎,真係快!🍼海膽絕對係驚喜!先係甘甘哋,可帶點鮮味的甜!有3至4瓣~75元絕對值回飯價!👏🏻👍🏻👏🏻👍🏻 🍼但三文魚刺身就好一般,師傅將刺生切粒,質素好參差,只有1至2粒係腩位,其他都係有點筋,更感覺有點膠質⋯⋯ 刺身丼的飯都有點膠⋯⋯🍼餐廳環境:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)😊員工態度:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)😊食物品質:🍼🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼) 完全係比面啲海膽xD😊價錢評分:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼) 銅鑼灣、灣仔來說,ok!😊 趴B總評分:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)😊翻撻度:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼) 想試一試刺身是否好食!因為有趴B最愛劍魚腩!🍼隨您鍾意地址: 灣仔堅拿道西15號電話: 28332876營業時間:星期一至日:上午11時至凌晨1時
🍼
但係想外賣,又想平平地,隨你鍾意都可以一試!
🍼
職員態度方面,一般。
🍼
餐廳環境:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)
😊
員工態度:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)
😊 趴
B總評分:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼)
😊
翻撻度:🍼🍼 (滿分為🍼🍼🍼🍼🍼) 想試一試刺身是否好食!
因為有趴B最愛劍魚腩!
隨您鍾意
地址: 灣仔堅拿道西15號