2018-07-24 138 views
今日返工前經過呢間和藏桂林夜市,(唔係係台灣嫁!)😣😣經常口痕既小編就去試下啦,就揀左呢個剛剛新鮮出爐既【港式避風塘辣魷魚】$28,份量比較少,大概只有圖中小袋1/3袋咁多😅 一拎上手已經覺得好香😱,發現每條魷魚鬚係完完整整用心切開,唔會出現一夾起一大舊既情況,一淡一條,就算化左妝既妹豬都可以食得好有儀態👧🏻~一食落口,唔油又好脆!辣味適中,初初以為係普通貨色,但食落喜出望外!😍炸粉係剛剛好超脆薄,外脆內軟,可以話係小編係旺角食過最好食既魷魚鬚🤔!食完唔覺口乾,唔飲野都無問題👌。店面兩位姐姐好有禮貌,多謝前多謝後,呢度要讚下👍🏻!小編隨後聽講呢度牛雜都好出名,下次小編一定會黎試下!望落普通既小店,食品質素卻食得出用心,小編既掃街LIST從此又多一間啦!😽 為食指數:7.5/10推介程度:7/10打卡指數: 5/10性價比: 6/10
今日返工前經過呢間和藏桂林夜市,(唔係係台灣嫁!)😣😣
食完唔覺口乾,唔飲野都無問題👌。
推介程度:7/10
打卡指數: 5/10