📍 【楚撚記大排檔】- 鑊氣小炒唔知有冇人同我一樣都好鍾意食大排檔嘅呢😂🤣 嘢食惹味得來又抵食,如果同fd嗌埋啤酒配啲鑊氣小炒一路食一路隊啤真係好正😂🤣 話說呢間大排檔其實都幾難book位🥺之前試過book過一次,但咁啱有嘢做,想改遲一個鐘都已經full左🥲 但佢啲小炒都真係夠鑊氣同好食既😋呢一次係第一次試豬油撈飯😳 原來真係好好食,豬油滲咗落啲白飯到好香又滑。不過豬油都真係比好多,可以嗌多一個普通白飯去share d豬油😂🤣 又可以唔洗咁肥啲小炒方面我只覺得都幾濃味,鑊氣好夠,上枱個下係勁熱辣辣。自己鍾意佢個魚香茄子,份量好多又勁重鹹香味,拎嚟餸飯一流。另外個椒鹽炒魷魚🦑都好好食,爆得好香,不過個份量就比較少,食幾舊就無😂🤣 整體來講係好食,但價錢比出邊一般大排檔貴,不過勝在環境好😝感覺比出邊一般大排檔衛生同乾淨啲
📍 【楚撚記大排檔】- 鑊氣小炒

$180 (Dinner)