2022-08-12
𓃽 ⌖˚◌ 放題燒肉店 -《本場》焼肉 HONBA IZAKAYA 主打澳洲頂級和牛及海鮮, 提供正宗日本燒肉體驗店內設計充滿和風風味🎏 用餐環境舒適, 空間感十足! 抽風系統亦做得好好👍🏻, 食完唔會成身燒烤味~《本場》焼肉有4款燒肉放題套餐供選擇, 可以任食澳洲M8和牛🥩、伊比利亞黑毛豬🐷, 日本直送✈️博多雞、宮崎豬及海鮮, 另外有多款牛部位及料理俾你慢慢揀, 一次過嘆盡優質靚牛同海鮮!𓌉◯𓇋《極上牛小排海鮮放題》✔️供應澳洲M8和牛嘅不同部位, 包括牛板腱、封門柳、極品牛小排、牛頸脊、牛舌、牛肋條、牛肋肉等等 ✔️可無限追加多款和牛、海鮮 (如半殼生蠔🦪、車海老🦐)、醬料、無酒精飲品、日式野菜、冷盤、小食、主食、甜品等等, 食飽飽仲有 MÖVENPICK雪糕一杯🍦🥩 //牛小排// 油脂分布平均, 食落好軟嫩, 牛肉味濃🥩 //頂級肩脊肉// 油花綿密, 分佈平均細緻, 肉質嫩, 入口即溶🥩 //M8和牛牛板腱// 肉質細緻軟嫩, 風味獨特, 肉味濃郁🥩 //M8和牛封門柳// 具豐富嘅肉味及油脂, 油花同肉嘅比例平均, 柔嫩至入口即溶🥩 //牛舌// 爽嫩有油香醬料方面, 除咗枱上
放題燒肉店 -《本場》焼肉 HONBA IZAKAYA
主打澳洲頂級和牛及海鮮, 提供正宗日本燒肉體驗
𓌉◯𓇋《極上牛小排海鮮放題》
🥩 //牛小排// 油脂分布平均, 食落好軟嫩, 牛肉味濃
🥩 //牛舌// 爽嫩有油香
醬料方面, 除咗枱上嘅燒肉醬汁同鹽, 仲有得點其他醬料! 我最鍾意月見汁沾蛋, 配牛肉食會有另一番風味~~
我哋仲叫咗鹽燒鯖魚、溫泉玉子、粟米🌽、鮮冬菇、杏鮑菇、菠蘿、秋葵等等。推介菠蘿🍍, 燒起來更香甜多汁!