呢間餐廳係旺角雅蘭中心 exactly 係牛角隔離個日牛角遲左攞飛 見隔離有間酸菜魚佢地嘅湯係用秘製膠原濃湯✨加埋可以揀唔同嘅魚種類 就去試試佢 值得一提嘅係 呢間餐廳原來係Chef Ricky開嘅我地都係食完先發覺到😂👧🏻 #feiching_foodie川菜👦🏻🌟烤魚 (鉗魚) + 招牌祥仔酸菜味 $328我地即刻down 左個app 做會員 就可以平成$80 之後湯底就揀左招牌祥仔酸菜味 原本明明係比佢個秘製膠原濃湯吸引左 但最後唔記得揀 好可惜😢不過佢嘅湯底都唔錯 酸菜都幾新鮮 加埋迷迭香 令到個湯底味道更加濃 提提大家記住等佢滾多陣先好食吖😉咁樣個湯底會更加正 今次揀左鉗魚 成條魚都幾大條 同埋最好嘅位就係無太多骨唔錯仲有 佢地嘅湯底分左五個辣度 唔辣 微辣 小辣 中辣 大辣 非常貼心🥰除左烤魚 我地都加左唔同嘅配菜牛柏葉 竹笙 窩筍 白沙蜆 水魷🤩🌟川味口水雞 $58呢個前菜都唔錯 辣辣地 非常開胃☺️📌祥仔辣辣 (雅蘭中心) 旺角彌敦道639號雅蘭中心2樓201號舖🚇港鐵旺角站 E1 出口, 港鐵旺角東站 B 出口📌祥仔辣辣 (海運大廈) 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大
呢間餐廳係旺角雅蘭中心 exactly 係牛角隔離

除左烤魚 我地都加左唔同嘅配菜
牛柏葉 竹笙 窩筍 白沙蜆 水魷🤩

🌟川味口水雞 $58
呢個前菜都唔錯 辣辣地 非常開胃☺️

📌祥仔辣辣 (雅蘭中心)
旺角彌敦道639號雅蘭中心2樓201號舖
🚇港鐵旺角站 E1 出口, 港鐵旺角東站 B 出口

📌祥仔辣辣 (海運大廈)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX3樓32號舖

📌祥仔辣辣 (The Lohas)
將軍澳將軍澳康城路1號 The Lohas 3樓352A號鋪
🚇港鐵康城站 B 出口, 步行約1分鐘

等候時間🕰 0 mins