【抵食中西合併下午茶🫖】撞正閑日去,成個場得我地食😂🤣 個環境幽靜,坐得都幾舒服😌而且坐得耐都無趕我地走,閑日同friend黎食個tea☕️🫖 hea下都唔錯我地係係app book咗 <甜蜜時光>中西下午茶🫖 個set包括中西式兩款甜品同點心,甜鹹咁夾住黎食個感覺無咁膩而且質素都唔錯,以下午茶既價錢同質素黎講,性價比算唔錯🥸鹹點🥟有蝦餃,小甘筍鹹水角,XO醬炒帶子,流沙奶皇煎堆仔,仲有煙三文魚玫瑰卷鵝肝慕士伴紫蘇香餅🍣,呢個完全無鵝肝既騷味,而且好濃煙三文魚味,巧食😚 甜點🍮泡沫朱古力咖啡杯,抹茶泡芙,抹茶馬卡龍,奶油皇室鬆餅伴果醬,味道就正常啦,冇咸點咁岀色而且好多甜點都同個app入面嗰啲唔同,但都唔會伏或者難食既😳飲品可以揀有氣餐酒🍹自選咖啡☕️或茶🍵整體甜咸點都唔錯,但個人比較鍾意咸點多啲😂🤣💡INFO評分🚥: 8/10價錢:人均$190地址📍: 中間道酒吧 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道19-21號九龍酒店2樓營業時間🕰:🕒星期一至日 15:00-18:00
【抵食中西合併下午茶🫖】

我地係係app book咗 <甜蜜時光>中西下午茶🫖

鹹點🥟

甜點🍮

飲品可以揀有氣餐酒🍹自選咖啡☕️或茶🍵

整體甜咸點都唔錯,但個人比較鍾意咸點多啲😂🤣

💡INFO
評分🚥: 8/10
價錢:人均$190
地址📍: 中間道酒吧 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道19-21號九龍酒店2樓

營業時間🕰:
🕒星期一至日 15:00-18:00
2021-09-06
$190 (Tea)