【尖沙咀💯滿分甜品小店】身邊嘅好友都知道我係杏仁嘅fans!!! 知道開咗呢一間做杏仁甜品出色嘅舖頭,即刻帶我嚟試吓🥰🥰小店裝修以純白簡約配搭木色為大主調🪵 湖水綠色傢俬點綴,樓梯牆身做咗一排假窗,營造白色小木屋既格調🏠 淺色系同假窗成功減低空間壓迫感🤟🏻 喺度食甜品感覺輕鬆自在😻📍杏仁茶燉蛋白坐低Menu都唔使睇,我已決定要點呢個招牌甜品🤟🏻🤟🏻🤟🏻 蛋白超級滑溜,杏仁茶味道超出水準,又香又濃!呢個甜品深得我歡心😍 果然係每日香港新鮮製造📍士多啤梨爽冰 朋友仔就揀咗呢一個綿綿冰質地嘅爽冰,有啲似雪芭嘅質地🍓士多啤梨味超級濃郁,加埋椰果同埋水晶珠,口感一流!🤤🤤🤤估唔到尖沙咀出咗一間咁好食嘅甜品舖!比預期更有驚喜🥰 過一排又帶其他朋友嚟食先!杏甜品 📭 尖沙咀加拿分道40-46號香檳大廈地下6號舖☎️ 66185906
【尖沙咀💯滿分甜品小店】

📍杏仁茶燉蛋白