早排係社交平台見到有人拍片介紹呢間之後,我已經bookmark左。來到見到menu,我無諗過一間咁中式嘅糖水舖會有雪花冰😂(有下次,有下次~)/青提雪花冰$78/$78呢個單人版已經夠兩個人share有突,相信$118二人版係足夠多人開心share🫢味道充滿奶香,好清爽🍇🍇🍇/芋圓香芋紅豆奶凍$40/個幾舊大大粒嘅椰子奶凍係我近期食過最「椰」嘅野🥥🥥🥥芋圓幾大粒,煙煙韌韌🟣🟠加埋夠糯嘅紅豆同芋泥,巧滿足😌/一盤大滿足$60/想食啲暖啲嘅糖水,又想一次可以食到幾款,或者小鳥胃食兩啖就飽?幫到你‼️呢度有齊最classic嘅蓮子紅豆沙🔴、芝麻糊⚫️、杏仁茶⚪️同核桃露🟤,紅豆沙起沙程度滿意👍🏻芝麻糊同核桃露都好濃郁,唔會太甜-香港人最高評價🫡

/青提雪花冰$78/

/芋圓香芋紅豆奶凍$40/