2025-08-02
🔸殿大喜屋真係放題界天花板!🔥 今次一上到去就排咗30人,仲要係閒日,大癲!🔸重點推介鹽焗奄仔蟹🦀 惹味誇張到漏油!而龍蝦任食都係痴孖筋~仲有海膽軍艦,海膽鋪到滿瀉,鮮甜到震,完全估唔到放題可以咁正!刺身全部厚切,金槍魚腩油脂香到癲,大蝦夠晒新鮮~🔸熟食竟然有驚喜!燒蠔好食到我震驚,平時貴嘅燒烤店都好容易燒過龍,但呢度我叫咗三輪都係啱啱好,仲好Juicy!而蒜蓉粉絲蒸扇貝大大隻,粉絲吸盡精華🥹燒牛舌咬落爽脆又多汁!🔸最正係佢哋嘅服務,收碟快過我食嘢速度,雪糕櫃有齊Häagen-Dazs同Mövenpick,而啤酒,清酒,燒酒都任飲,啱晒酒鬼(Not me)🔸溫馨提示:記得提早book位,我見walk-in客個個等到面青青。今次食到捧住個肚走都覺得值回票價~